اپلیکیشن (Application) چیست؟
به برنامه ها و نرم افزارهایی که می توانیم بر روی سیستم های هوشمندی که داریم از جمله موبایل، تبلت و … نصب کنیم و کارهای روزمره خود را با کمک آن سریع تر و راحت تر انجام دهیم، اپلیکیشن یا App می گویند. ما با طراحی اپلیکیشن های مورد نیاز شما می توانیم کاری کنیم مخاطبان شما بتوانند راحت تر فعالیت های خود را انجام دهند در نتیجه تعامل بیشتری با شما خواهند داشت.
۵ مرحله مهم طراحی اپلیکیشن
ما برای آن که بتوانیم یک برنامه یا اپلیکیشن را برای شما طراحی کنیم، ۵ مرحله مهم را قدم به قدم طی می کنیم. در ادامه به این مراحل می پردازیم.
GROW YOUR BUSINESS
وظیفه اپلیکیشن ها چیست؟
ما اپلیکیشن ها را طراحی می کنیم تا نیاز کاربران را برطرف کنیم. در واقع با کمک این برنامه ها افراد می توانند سریع و راحت به خواسته هایشان برسند و در برخی از موارد، به کمک آن ها سرگرم بشوند. شما می توانید در زمینه های مختلفی که می خواهید سفارش طراحی اپلیکیشن خود را به ما بسپارید.
از جمله آن ها می توان به اپلیکیشن های زیر اشاره کرد:
اپلیکیشن فروشگاهی، اپ خبری، خدماتی، تاکسی اینترنتی، سوپر مارکت، اپ پزشکی و نوبت دهی، پخش موسیقی، پخش فیلم، پرداخت آنلاین، آموزش مجازی و …
خدمات دیجیتال مارکتینگ رسام پلاس
طراحی سایت یا Web Design به همه فرآیند هایی از جمله طراحی صفحه، تولید محتوا، طراحی گرافیک، رعایت اصول سئو و … که برای ساخت یک وبسایت انجام می شود، می گویند. طراحی وب، انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع کسب و کار، انتخاب می شود.
طراحی اپ چه اهمیتی دارد؟
از زمانی که گوشی های هوشمند وارد بازار شدند، مردم بیشتر فعالیت های روزانه خود را با آن انجام می دهند. در همین شرایط بود که استفاده از اپلیکیشن های مختلف نیز رواج زیادی پیدا کرد. با توجه به شرایطی که الان وجود دارد آیا دوست ندارید که شما نیز برای کسب و کارتان یک اپلیکیشن طراحی کنید تا مخاطبان تان به کمک آن فعالیت خود را انجام دهند و تعامل بیشتری با شما داشته باشند؟ ما به شما کمک می کنیم یک برنامه و اپ عالی و با کیفیت مخصوص کسب و کارتان داشته باشید تا موفقیت کاری خود را سریع تر به دست بیاورید.
اهمیت طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارها
همه ما در گوشی های همراه خود تعدادی برنامه و اپ داریم و نیازهای روزمره خود را با آن ها برطرف می کنیم. اپ های مخصوص شبکه های اجتماعی فقط یکی از چندین برنامه های کاربردی است که در گوشی های خود داریم. این مسئله میزان اهمیت این برنامه ها را نشان می دهد.
کسب و کارهای مختلف می توانند با توجه به نوع فعالیت و خدماتی که ارائه می دهند، برنامه و نرم افزار مناسب خود را طراحی کنند. مخاطبان هدف هر کدام از کسب و کارها با نصب این برنامه ها، هم به نیازشان پاسخ می دهند و هم آن که تعامل بیشتری با آن ها خواهند داشت. به همین دلیل اگر شما نیز صاحب یک تجارت و کسب و کار هستید بهتر است به طراحی نرم افزار مخصوص خود فکر کنید.
مزیت های طراحی اپلیکیشن چیست؟
با توجه به همه گیر شدن استفاده از اپلیکیشن های مختلف شما نیز باید به فکر کسب درآمد از این راه باشید و این فرصت عالی را از دست ندهید. مزیت های طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارتان را در ادامه ذکر می کنیم.
- جذابیت بیشتر ارائه خدمات برای مخاطبان شما
- امکان جذب مخاطبان بیشتر از این راه
- برقراری ارتباط بهتر و سریع تر بین شما مشتریان
- بهره مند شدن از تکنولوژی های روز دنیا و عقب نماندن از سایر رقبا
- استفاده راحت و آسان از اپ برای کاربران
- امکان دریافت بازخورد از کاربران
- شناسایی بهتر مشتریان
- ارائه محتواهای جذاب و متنوع
- امکان تبلیغات بهتر و خلاقانه تر
برای چه کسب و کارهایی می توان اپلیکیشن طراحی کرد؟
برای هر نوع کسب و کاری می توان اپلیکیشن طراحی کرد فقط باید آن کسب و کار به خوبی بررسی شود تا پس از شناسایی یک نیاز، به ساخت و طراحی برنامه مفید و کاربردی اقدام نمود. شما می توانید با هر نوع فعالیت تجاری که الآن دارید، یک برنامه مناسب برای خود طراحی کنید زیرا در زمینه های مختلفی اکنون اپ داریم از جمله، اپ های آموزشی، آب و هوا، آموزشی، تاکسی اینترنتی، خدماتی، بانکی، فروشگاهی، مسیر یاب، شبکه های اجتماعی و …
۷ تا از بهترین نرم افزارها برای طراحی اپلیکیشن کدامند؟
انتخاب یک نرم افزار مناسب و عالی برای طراحی و ساخت اپلیکیشن، یکی از کارهای مهمی است که در این زمینه باید انجام داد. برای این کار باید ویژگی ها و امکاناتی که این نرم افزار ها در اختیار شما قرار می دهند را بررسی کنید و بر اساس کیفیت، سرعت و نوع سیستم عاملی که پوشش می دهند برنامه مناسب خود را انتخاب نمایید. سپس بقیه مراحل طراحی اپ را با آن ادامه دهید. در ادامه چند مورد از بهترین نرم افزارهای طراحی اپلیکیشن را به شما معرفی می کنیم.
۱-اندروید استودیو Android Studio
یکی از معروف ترین نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن، اندروید استودیو است که توسط شرکت گوگل ساخته شده است. نصب کردن آن سخت است اما بعد از نصب، می توانید از امکانات پیشرفته این نرم افزار استفاده زیادی کنید. کد زنی در این برنامه با زبان جاوا و ANDROID SDK و XML انجام می شود.
۲- ای کلیپس E Clipse
این نرم افزار تا حدی شبیه نرم افزار اندروید استودیو است و تفاوت آن ها در این است که در ابتدا این نرم افزار فقط برای اندروید نبوده و در کارهای دیگر نیز از آن استفاده می شده است. برای کد زنی در آن از زبان جاوا و ANDROID SDK استفاده می شود.
۳- نت بینز Net Beans
محیط این نرم افزار شباهت زیادی با ای کلیپس دارد اما فقط برای اندروید نیست و برای پلتفرم های دیگر نیز استفاده می شود. البته به این نکته باید اشاره کرد که برنامه نت بینز قابل مقایسه با اندروید استودیو نیست.
۴- زامارین Xamarin
محیط این برنامه تحت مالکیت مایکروسافت است و برای ساخت برنامه های پلتفرمی از آن استفاده می شود. یعنی برنامه ای که در این محیط طراحی می کنید قابل اجرا در ویندوز و IOS می باشد. از مزیت های این برنامه این است که قابلیت تست در سرویس های ابری و پشتیبانی از هماهنگی با ویژوال استودیو را دارد.
۵- پایتون Python
برای انجام کارهای ساده که به محیط های گرافیکی خاصی نیاز ندارند می توانید از این برنامه استفاده نمایید چون قدرت آن به اندازه اندروید استودیو نمی باشد.
۶- یونیتی Unity
یکی از معروف ترین نرم افزار ها برای ساخت بازی های ساده تا پیشرفته چند پلتفرمی با کیفیت و سرعت بالا، یونیتی نام دارد. کدزنی تغییر المان ها در این نرم افزار با زبان جاوا و سی شارپ انجام می شود. اصل این نرم افزار رایگان است و شما می توانید ابزار پیشرفته ای که نیاز دارید را بخرید یا دانلود کنید و به محیط برنامه خود اضافه کنید.
۷- آنرییل انجین Unreal Engine
برای طراحی بازی و اپلیکیشن به صورت رایگان در محیط های اندروید، IOS، ویندوز، لینوکس می توانید از این نرم افزار استفاده کنید. البته سادگی و کیفیت کار با آن در حد برنامه یونیتی نیست.
قیمت طراحی اپلیکیشن چقدر است؟
برای آن که بتوان قیمت طراحی اپ و برنامه را مشخص کرد باید به چند فاکتور توجه نمود به عنوان مثال نوع کسب و کار در نحوه طراحی اپ خیلی مهم است، آپشن هایی که باید در برنامه قرار داد و …
شما باید با کارشناسان این حوزه مشورت کنید تا به خوبی شما را راهنمایی کنند. زیرا نمی توان یک قیمت مشخص برای همه نوع اپلیکیشن تعیین کرد.
یکی از عوامل موفقیت یک کسب و کار این است که مطابق با تکنولوژی های روز دنیا پیش برود و از سایر رقبا عقب نماند. اگر شما هم صاحب یک کسب و کار هستید بهتر است به طراحی یک برنامه کاربردی و مفید فکر کنید تا بتوانید به موفقیت های بیشتری در حوزه فعالیت خود دست پیدا کنید.
همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید!
تماس با ما
"*" indicates required fields